Sportsbetting

Här på sportsbettingsidan kommer vi att ge er information som är nyttig innan man ska börja spela. Här får ni en överblick om vilka som är de mest populära sporterna att betta på i Sverige. Även hur det går till att lägga ett bet på respektive sport. Perfekt för nybörjare eller ett proffs som behöver ladda om.

fotboll

Betta på Fotboll

De allra vanligaste sporterna att betta på i Sverige idag är, trav, fotboll och Hockey. Inom fotbollen finns flera olika ligor att betta inom, inte bara svenska utan även Italienska, Spanska och Brittiska, den Brittiska kallas Premier League. Det finns även större som innefattar flera Europeiska länder så som UEFA champions league och så vidare. Inom en unik fotbollsmatch finns också flera olika moment som man kan betta på. Det första man tänker på är kanske vilket lag som vinner men det finns även annat inom själva matchen.

Exempelvis kan man satsa pengar på vilken spelare man tror kommer att göra flest mål i matchen, vem som kommer att bli utvisad och så vidare. Det är en del man bör tänka på, det man brukar tro spela mest roll är hur laget spelat tidigare matcher samma år och vilka spelare som haft skador och hur många skador de haft. Sedan kan det ju spela en viss roll om laget spelar på hemmaplan eller inte och så vidare.

Travsport har länge varit populärt

Att spela på Travsport i Sverige har vuxit sig stort de senaste tjugo åren. Det finns flera större travbanor som har sändningar i TV från sina mest populära lopp, Solvalla och Jägersro är två av dem. När man bettar på trav är det allra vanligast att man satsar sina pengar på den häst man tror ska vinna loppet. Men det finns självklart fler saker i ett lopp att spela på, exempelvis kan man betta på vilken häst som ska komma tvåa, trea etc.

Här är det många faktorer runtomkring som spelar roll för hur man bör tänka när man satsar sina pengar, vilken häst som gått bra tidigare, vilken häst som är tippad favorit i ett lopp, vilken häst som haft skador under säsongen, vilken häst som har störst tendens att börja galoppera under ett lopp med mera.

Hockey för alla som gillar is och spänning

Här gäller det så klart först och främst att välja vilket spelbolag eller vilken spelsajt man ska spela på, kolla runt lite vem som har bäst odds för just den eller de matcher man vill spela på och så vidare. Här gäller ungefär samma saker som i betting på fotboll, och att satsa pengar på en match kan göra tittandet på densamme så otroligt mycket mer spännande och roligt. När man har något som står på spel för sig själv blir man ju självklart mer engagerad också. Den svenska hockeyn följer ju säsongen här i Sverige men man behöver inte ha speluppehåll samtidigt som de svenska lagen. Det finns flera utländska ligor som är minst lika spännande att betta på.

Den absolut största ligan i världen är NHL eller National Hockey League som den heter, och den spelas i, inte alltför oväntat USA där de ju faktiskt har så pass skiftande klimat över kontinenten att det nästan spelas året runt där. Vi har även en hel del svenska stjärnor som spelar i de amerikanska lagen vilket kan göra de matcherna lite mer spännande. Om ens svenska favoritspelare även spelar i ett NHL-lag kan man ju satsa på och heja på det lagets matcher också.

Alla spela får en Betting Bonus

Har man aldrig lagt odds eller spelat på en online spelsajt förut? Man kan då inte undgå att det finns oändligt många betting bonusar. De första man kommer möta på är just välkomstbonusarna. Dessa är till för att de ska hjälpa nya spelare. Vanligtvis får man en insättningsbonus vilket innebär att spelbolaget ger en andel av sin insättning i bonuspengar. Har spelbolaget en insättningsbonus på 100% innebär det att de matchar sin insättning i bonuspengar. Är det inte en insättningsbonus finns det även gratisspel eller freebets. Dessa är exakt som det låter. Man får pengar att satsa på valfritt spel. Som spelare brukar man oftast få sina gratisspel eller freebets direkt efter att man skapat ett konto och loggat in.

Att ta del av bonusar låter helt perfekt, eller hur? Men inte många spelbolag ger ut gratis pengar. De har en sak som kallas för omsättningskrav som är bra att man har koll på. Detta innebär att bonuspengarna man får av spelbolagen måste man omsätta ett antal gånger. Det vanligaste omsättningskraven ligger mellan 6-10 gånger. Det innebär att ifall man fått en 100 kronor bonus med x6 i omsättningskrav måste man spela för 600 kronor innan man kan begära ett uttag. Trots detta så kan bonusar vara väldigt bra för nya spelare. Man får en perfekt start på sitt spelande samtidigt som man kan testa på spelbolagets funktioner.

Man kommer även kunna ta del av andra erbjudanden regelbundet. Detta kan ge en boost i ens spelande och även öka sina vinstchanser. Så se till att man inte missar de bästa bonusarna för sin spelstil. Glöm inte bort att läsa igenom omsättningskraven innan man tar del av sin betting bonus. Testa på att spela med en bonus idag och kanske man vinner storvinsten!