Professionell betting

Vem är Patrick Veitch? Det är en fråga många bookmakers och andra personer verksamma inom hästkapplöpning ställt sig genom åren. Svaret på denna fråga är att Patrick Veitch är en oerhört framgångsrik hästspelare som har kostat bookmakers världen runt ett stort antal miljoner genom åren. Genom att spela på hästar har han nämligen vunnit hundratals miljoner kr. Alla hans vinster har gjort honom till ett fruktat namn inom branschen. Som en följd av det godtar vadhållningsagenterna inte längre hans vad. För att kunna spela på hästar måste Patrick Veitch därför numera använda sig av falska agenter och liknande för att dölja sin sanna identitet.

Ett fascinerande människoöde

Patrick Veitch är helt klart en ytterst intressant person som närmast blivit en legend inom hästkapplöpningsbranschen. Vad som gör honom än mer fascinerande är sättet som han blev den superspelare han är på. Detta är något som det går att läsa om i Veitchs bok ”Enemy Number One”. Bokens titel syftar på Patrick själv samt det faktum att han i mångt och mycket är vadhållningsagenternas största fiende.

Patrick Veitch är en person som värnar om sitt privatliv och sin integritet. Han gillar att vara anonym, vill inte synas på bild, och är inte ens beredd att avslöja sin sanna ålder. Efter att ha läst Enemy Number One är det lätt att förstå varför.

Att vända det negativa till något positivt

positivitet

Historien om storspelaren Patrick Veitch har sin början år 1998. Veitch levde då ett bekymmerslöst ungkarlsliv i staden Cambridge där han försörjde sig genom att spela och arbeta med ett telefonjobb. Han hade anlänt till Cambridge för första gången 1988 då han blev antagen till stadens prestigefyllda universitet. Studierna blev dock snart lidande av det faktum att han distraherades av det faktum att han var så duktig på att spela på hästar. Detta innebar att han hoppade av sina studier och bestämde sig för att istället satsa fullt ut på sitt hästspelande.

Så långt var allt frid och fröjd i Patricks liv, men snart kom hans tillvaro att vändas upp och ner. Hans skicklighet när det kom till att spela på hästar gick nämligen inte obemärkt förbi. Närmare bestämt fick en grovt kriminell man snart reda på vilken hög kompetens Patrick hade inom hästkapplöpning. Som ett resultat av detta knackade mannen och hans medarbetare en kväll på hemma hos Patrick. När Patrick öppnade dörren hotade dem honom och sa att dem skulle hugga av hans ben om han inte betalade dem 70 000 brittiska pund.

Patrick valde att inte betala männen…

… Dock var han väl medveten om att deras hot inte var tomma ord utan insåg att han befann sig i livsfara. Patrick kände sig därför tvingad att gå under jorden. Samtidigt som han kontaktade polisen om hjälp för att kunna ta sig ur situationen. Efter att ha levt gömd och fruktat för sitt liv under en lång period tvingades Patrick tillslut vittna i rätten mot sin plågoande. Hotbilden mot honom var så allvarlig att han tvingades göra detta iförd skottsäker väst.

Efter många om och men hamnade dock mannen som hotat Patrick bakom lås och bom, detta efter att nästan ha dödat en polisman. Äntligen var Patrick trygg igen! Att leva gömd hade dock gett Patricks mentala hälsa samt hans ekonomiska resurser en rejäl törn. Trots detta stod han fast besluten att inte låta sig knäckas av det hela. Han bestämde sig därför för att vända det negativa till något positivt. Någon skulle nämligen få betala för det han råkat ut för. Det skulle snart visa sig att de det rörde sig om var hästkapplöpningsbranschens bookmakers.

Patricks revansch

vinst pengar

Så började Patricks jakt på revansch! Enligt Patrick själv banade den traumatiska tillvaro han befann sig i för den framgång som sedan följde. Det gav honom nämligen en inre gnista, motivation och gjorde honom fast besluten att tjäna mer pengar än vad han någonsin tidigare gjort. Eftersom hans liv aldrig skulle bli sig likt igen bestämde Patrick sig för att istället skapa sig ett ännu bättre liv än det han tidigare haft. Denna beslutsamhet tillsammans med hans skicklighet resulterade i en framgångssaga som i mångt och mycket saknar motsvarighet inom spelvärlden.

Genom att använda en traumatisk upplevelse lyckades Patrick nämligen på ett unikt sätt bygga den viljestyrka som krävdes. Då för att nå enorm framgång. Det sätt på vilket Patrick lyckades vända det negativa till något oerhört positivt är något som alla spelare och övriga människor borde göra sitt bästa för att ta efter. Patricks upplevelse visar nämligen att oavsett hur mörk tillvaron är och hur hopplöst livet än må kännas. Så är det aldrig för sent att lyckas.

Även om Patrick själv hävdar att han utan tvekan hade gett upp alla miljoner han tjänat som ett resultat av den skräck det innebar att leva som gömd. Så blev den traumatiska perioden i hans liv trots allt i mångt och mycket en välsignelse för honom. Om man känner sig nere och går igenom en tung period i livet, oavsett om det handlar om spelande eller inte, så använd därför Patricks berättelse. Det är som ett bevis på att det aldrig är för sent för att få ordning på saker och ting!