Odds i mobilen

Idag är det sedan länge känt att du kan spela oddsspel och betting direkt i mobiler och surfplattor. Numera drivs nästan alla spelsajter av den nya standarden som kallas för responsiv design. Enkelt sagt så rättar sig den spelmiljö du loggar in till för att lägga dina odds spel till den skärmstorlek du använder. Här kommer det då att finnas de som erbjuder mobil-appar för att spela på odds i mobilen, medan andra enbart erbjuder inloggning via webbläsaren. Hur som helst så kommer i stort sett alla spelbolag att erbjuda någon form av spel i mobiler och surfplattor.

Den flexibla lösningen

Det som har skett genom att de flesta spelbolag idag erbjuder dig att spela på odds och betting i mobiler och surfplattor, är att du som spelare har fått en flexibel lösning. Idag spelar det ingen roll var du befinner dig, utan du kommer med hjälp av din mobil att kunna lägga dina odds spel precis var som helst. Ja, naturligtvis kräver detta att du har tillgång till en Internetuppkoppling. Detta brukar dock inte vara några problem då det vanligtvis ingår mobilt Internet i ditt mobilabonnemang, samt att du även finner gratis WiFi på massor av platser.

Denna flexible lösning för att spela på odds i mobilen är något som de flesta gillar. Här kan du som vill spela i ett annat land på din semester, medan även du som har lite tid över på lunchrasten kan lägga dina odds spel inför kvällens match. Beroende på om det spelbolag du valt erbjuder mobil-app, så kommer du kunna välja att spela via denna eller genom att logga in via mobilens webbläsare. En del anser att en mobil-app ger en bättre översikt och spelkänsla, medan andra anser att detta inte har någon betydelse.

Fördelar med att spela på odds i mobilen

Att det finns klara fördelar med att spela på odds i mobilen står helt klart. Det första och främsta kommer vara att risken att missa ett viktigt spel minskar. Här kommer du var du än befinner dig ha tillgång till ditt spelbolag. Nedan ser du tre av de viktigaste fördelarna med att spela betting i mobilen.

mobile betting

 

  • Konstant tillgång: Du kommer hela tiden att vara nära ditt stora intresse, och kan när som helst gå in och kontrollera samt läsa om dina spel och lägga nya heta odds spel inför den stundande matchen.
  • Spela via en mobil-app: Alla de som gillar att spela i den speciella miljö som en mobil-app erbjuder, kommer bara kunna finna detta till just sina mobiler och surfplattor.
  • Speciella mobilerbjudanden: Alla gillar att spela gratis. När du väljer att spela odds i mobilen finns det idag många spelbolag som erbjuder speciella bonusar och riskfria spel när dessa läggs från en mobil eller en surfplatta.

Vilka mobila enheter kan man spela från

Du som vill spela odds i mobilen kommer du naturligtvis att behöva en mobil för detta. Här kan det då vara en mobil av typen smartphone eller en surfplatta. De två absolut vanligaste operativsystemen som dessa mobiler och tablets drivs med är iOS eller Android. Här kommer det dock att finnas ett antal andra system på marknaden, vilka då bland annat är Blackberry OS samt Microsoft Windows. Är det så att du spelar via inloggning direkt i webbläsaren, så kommer detta oftast fungera på alla operativsystem.

Om du tillhör typen av spelare som anser att betting via en mobil-app är det bästa kommer du att vara lite mera begränsad i ditt val av mobil eller surfplatta. Dock är alltid de två största operativsystemen för mobiler representerade. Detta betyder att de flesta spelbolag som erbjuder dig odds i mobilen via mobil-app har dessa för iOS eller Android. Här laddar du antingen ned appen direkt på spelbolagets hemsida eller via Google Play för Android och AppStore för iPhone och iPad.

Insättningar och uttag i mobilen

Du som spelar odds i mobilen kommer i stort sett alltid kunna använda alla de olika möjligheter av uttag och insättningar som erbjuds av det spelbolag du valt. Egentligen är det faktiskt så att du som valt att spela i mobil eller surfplatta har flera möjligheter. Här kan detta då gälla insättningar via företag som erbjuder dig att betala via SMS, eller de som erbjuder dig att spela mot faktura. Här ska du dock vara försiktig och veta att det du spelar för är pengar som du verkligen har och kan betala i ett senare skede.

I övrigt kommer du som spelar odds i mobilen alltid kunna använda vanliga traditionella betalningslösningar som banköverföring, kortbetalning, Trustly, Skrill, Paypal eller Neteller. Detta fungerar alltid lika enkelt och smidigt som det tidigare gjort när du bara kunde spela via din dator.

Bäst odds i mobilen

Gällande bäst odds i mobilen, så är det inte alls så att du som väljer att spela via mobil eller surfplatta får högra odds än de som spelar via dator. Här handlar det helt enkelt om att du får större möjligheter och mera frihet. Allt det gör då att det blir ett bättre val att spela odds i mobilen. När du vill ha högsta möjliga odds på dina spel, gäller det fortfarande att ställa de olika spelbolagen mot varandra.